2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

BALATON-MET -19. ORSZÁGOS CSALÁDI TÁBOR BALATONSZEMESEN


Különleges metodista tábort rendezett egyházunk Balatonszemesen, 2016. július 6-10. között. Két évet készültünk a 19. Országos Családi Táborra, amelynek nagy hagyománya van egyházunkban, ez az egyetlen alkalom, ahol több száz metodista család tud találkozni az országban. Idén több mint 350-en voltunk együtt, ami az elmúlt évek létszámaihoz képest látványos emelkedés. Rendkívüli fontos, hogy kisgyermekek, tinédzserek, fiatalok, családosok és idősek mind képviselve voltak a táborban.

A legfiatalabb gyermekek néhány hónaposak voltak, a legidősebb testvér egy 93 éves asszony. A táborban egy keresztelőre is sor került. A napok során három tematikus napon a társadalmi jelenlétünkkel, a gyülekezeti vitalitással, és személyes életünk megújulásáról hallottunk három nagy előadást, majd folytattunk kiscsoportos beszélgetéseket. Az idei tábor különleges programjai voltak az újonnan magyarra fordított Charles Wesley dalok előadása és tanulása egy Wesley-esten, illetve a cigánymissziós est, amelyen 4 különböző cigánygyülekezet képviselői tettek bizonyságot. A táborban majdnem 100 cigány testvér volt jelen. Hálásak vagyunk a püspöki támogatásért, már most készülődünk és várjuk a két év múlva megrendezendő táborra!

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

HONNAN JÖSSZ? – HOVÁ MÉSZ? – FÉRFI KONFERENCIA VOLT SOPRONBAN

2023. január 28-án szombaton Sopronban egynapos metodista férfi konferenciát szerveztek, amelynek témája Ábrahám történetéből a ...