2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

GLS VEZETŐI KONFERENCIA 2016 ŐSZ


2016. október 7&8-án harmadik alkalommal rendezik meg Budapesten a GLS (Global Leadership Summit) nemzetközi vezetői csúcskonferenciát. A Magyar Evangéliumi Szövetség & Aliansz és a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa (MEÖT) védnökségével a MOM Kulturális Központban kerül sor a kétnapos eseményre, melyen nyolc külföldi szakember – többek között amerikai lelkészek, sikerkönyvszerzők és üzletemberek – előadásai hangzanak majd el. Az idei esemény magyar előadója Lénárt Viktor, evangélikus lelkész, a GROW csoport vezérigazgatója.

Ez a kétnapos felekezetközi esemény segítséget nyújt abban, hogy a résztvevők jobb vezetővé váljanak és magukévá tehessenek egy sokkal nagyobb víziót & amiért Isten vezetésre hívta őket. A szervezők fő célja, hogy a vezetői készségfejlesztés révén segítsék a gyülekezetek növekedését.

A Chicago melletti, Bill Hybels lelkész által vezetett Willow Creek Gyülekezetből Észak-Amerika szerte 375 helyszínre élőben közvetítik az eseményt, majd ezt követően szerte a világon megrendezésre kerülnek a lokális GLS konferenciák, ahogy hazánkban is 2014 óta.

A konferencián rengeteg lehetőség áll az érdeklődők rendelkezésére, hogy a saját képességeiket és az általuk vezetettekét tovább fejlesszék. A GLS egy bizonyítottan hasznos eszköz a résztvevők számára, akik arról számoltak be, hogy gyülekezetük, szervezetük, missziójuk sokkal hatékonyabban működik, miután részt vettek a konferencián.

A konferenciára kedvezményes egyéni és csoportos jegyek 2016. július 8-ig vásárolhatók az esemény honlapján, a www.glshungary.hu-n.

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

ZÖLD ÚT A REGIONALIZÁCIÓS EGYHÁZSZERVEZETNEK – GENERÁLKONFERENCIA 3. NAP

A Generálkonferencia 3. napi (április 25.) plenáris ülése két történelmi pillanatot hozott: elfogadtak egy alkotmánymódosítást, ...