2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

BTA FELVÉTELI 2015/2016-OS TANÉV


A Baptista Teológiai Akadémia felvételt hirdet állami ösztöndíjas képzéseire a 2015/2016-os tanévre. A képzések, az egész életen át tartó tanulás jegyében, minden korosztály előtt nyitottak. Teológia alapképzési szakra (BA) azok jelentkezést várjuk, akik:
& élethivatásként szeretnének gyülekezeti lelkipásztori feladatokat ellátva szolgálni (igehirdetés, lelkigondozás, tanítás…);
& akik a misszió különböző területeire szeretnének felkészülni (például: bibliakör-vezetői, ifjúságvezetői, evangélizációs munkatársi, misszionáriusi szolgálat);
& akik szakszerűen szeretnének lelkigondozói segítséget nyújtani testi-lelki terhet hordozó
A szakon teológus szakképzettség szerezhető. A képzés ideje 8 félév.

Teológia mesterképzési szakra (MA).

A képzésre azok jelentkezését várjuk, akik már rendelkeznek diplomával és érdeklődnek a hittudomány iránt. A szakon okleveles teológus (MA in Theology/Divinity) szakképzettség szerezhető. A képzés keretei között a hallgató a differenciált ismeretek között különböző szolgálati területekre tekintettel választhat: gyülekezeti lelkipásztor, társadalmi szolgálat, hitoktató, missziológia, vallásismeret. A képzés ideje 4 félév.

Kántor alapképzési szakra (BA)

Olyan érdeklődőket várunk, akik szakszerűen szeretnének részt venni az ének-zenei szolgálatban. A szakon kántor szakképzettség szerezhető. A képzés ideje 6 félév. A szakon belül – választásuk szerint – az egyházi ifjúsági zenével (gospel) is részletesen megismerkedhetnek a hallgatók.

Jelentkezési határidő: 2015. április 30.

A jelentkezési lap letölthető intézményünk honlapjáról (www.bta.hu), vagy a Tanulmányi

Hivataltól igényelhető (cím: 1068 Budapest, Benczúr u. 31.; tel.: 06-1-322-2815 vagy 06-20- 886-0846; e-mail: tanulmanyi@bta.hu).

Dr. Almási Tibor rektor

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

AJÁNDÉKAINK SZERINT SZOLGÁLUNK – METODISTA INTÉZMÉNYVEZETŐI TALÁLKOZÓ

„Mert ahogyan egy testnek sok tagja van, de nem minden tagnak ugyanaz a feladata, úgy ...