2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

KIRCHENTAG 2013 HAMBURG


A 34. Német Protestáns Egyházi Napokat (Kirchentag) 2013. május 1&5. közt rendezik meg Hamburgban. Erre a kiemelkedő eseménysorozatra több mint 120 000 résztvevőt várnak, akik mintegy 3000 különféle rendezvény közül válogathatnak. A 2013-as hamburgi Kirchentag mottója: &Amennyire szükséged van&. Az alapul vett pontos bibliai idézet: &Mindenki annyit szedett, amennyit meg tudott enni&(2 Mózes 16,18) arra utal, hogy mi szükséges valójában az élethez. A manna története arról tanúskodik, hogy mi minden lehetséges Istennél. Fölösleg és hiány között a helyes utat keresve járhatjuk végig az állomásokat a hamburgi Kirchentagon az egyház, a magánélet, a politika és a gazdaság témakörein belül.

Fontos különbség a korábbi évekhez képest, hogy a helyek korlátlan számban állnak rendelkezésre! Az utazást mindenkinek magának kell szerveznie és fizetnie.

Jelentkezés:

A drezdai Kirchentag gyakorlatától eltérően, idén mindenkinek önállóan kell jelentkeznie interneten keresztül, ahonnan letölthető a jelentkezési formanyomtatvány nemzetközi vendégeknek (für internationale Gäste). Fontos, hogy ezen a nyomtatványon jelentkezzenek a külföldi, tehát a magyar résztvevők is, különben zavar támad a hamburgi jelentkeztetésekben:

http://www.kirchentag.de/be-involved/registration/registration-select.html

Jelentkezési határidő szállás igénylése esetén: 2013. február 15. További információ a www.kirchentag.de/dabei-sein.html honlapon található.

Segítők (Helfer) jelentkezését is várják, erről bővebb információt a www.kirchentag.de/dabei-sein/helfen.html honlapon olvashatnak és a jelentkezési lapot is itt tölthetik le. Segítők jelentkezési határideje: 2013. február 25.

Akinek segítségre van szüksége az online jelentkezés során, annak számára a MEE külügyi osztályának munkatársai előzetes időpont-egyeztetés után szívesen segítenek.

Elérhetőség: kulugy@lutheran.hu e-mail címen vagy 20/6203751 és 20/824 9703 flottás számokon.

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

BÚCSÚ RAFFAEL ISTVÁNTÓL

Szomorú szívvel adunk hírt róla, hogy Nagyszombat délutánján, március 30-án, az Úr magához szólította értékes ...