2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

“MINDNYÁJAN EL FOGUNK VÁLTOZNI!” – ÖKUMENIKUS IMAHÉT 2012


Holnap, január 15-én kezdődik az idei ökumenikus imanyolcad, amelynek mottóigéjét – “Mindnyájan el fogunk változni!” (1Kor 15,51) – a lengyel keresztények adták. A keresztény egységért tartott imahetet katolikusok és protestánsok együtt fogják ünnepelni. Az imahét jó alkalom arra, hogy az ugyancsak ökumenikus szervezésű júniusi Reménység Fesztivált előre népszerűsítsük, és azt imatémaként hirdessük meg a magyarországi ébredés szolgálatában. Egyházunk Missziós Bizottsága az alábbi rövid hirdetést javasolja megosztani az imahét estéi során:

“A magyarországi keresztény közösségek Reménység Fesztivált szerveznek 2012. június 1-3-ig, a Papp László Budapest Sportarénában. A Reménység fesztivál védnökei Erdő Péter bíboros és a protestáns püspökök és egyházvezetők. Az a célunk, hogy Magyarország keresztény egyházait az evangélium továbbadására hívjuk. A lehető legtöbb embert szeretnénk összegyűjteni, hogy meghallgassák az evangélium üzenetét. Lehetőséget fogunk adni a jelenlevőknek arra, hogy az evangéliumra válaszoljanak, Jézus mellett döntsenek, személyes lelki tanácsadásban részesüljenek. Segítünk nekik abban is, hogy otthonra találjanak egy keresztény gyülekezetben. Imádkozzunk ezért a programért, hívogassunk, és akár egész gyülekezetként kapcsolódjunk be!”

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

BEFEJEZŐDÖTT A BUDAKESZI ENERGETIKAI FELÚJÍTÁS

2023. február 15-án befejeződött a Magyarországi Metodista Egyház Budakeszi Márta Mária Otthon (1298 helyrajzi számú, ...