2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

AZ INDIREKT EVANGÉLIZÁCIÓ LEHETŐSÉGEIRŐL – MISSZIÓS KONFERENCIA 2011


Az adventi időszakba csúszott őszi Missziós Konferencia tegnap fejeződött be Szolnokon. A mintegy 20 fő részvételével megvalósult kétnapos konferencián a szolnoki metodista gyülekezethez kapcsolódó Kornéliusz Háza Missziós Egyesület munkáját ismerhették meg a résztvevők, amely több szakemberrel együtt egy nívós, magas szintű drogprevenciós anyagot dolgozott ki 13-23 éves korosztály számára. A program erőssége, hogy nem keresztény szakkifejezésekkel került megfogalmazásra, mégis az evangélium értékei indirekt módon jutnak el a diákok és szülők számára.

Az iskolák nyitottak erre a drogprevencióra, hiszen nem „hittan óráról” van szó. Másik nagy előnye a programnak, hogy a szülőket is eléri az anyag. Szülői csoportok elindítására is alkalmas.

Rendkívűl sokszínű, kreatív, a sport „nyelvét” is használó, még viselkedészavarú diákokat is megszólító a program. Tanórákra (irodalom,történelem, matematika…) van lebontva.

Ajánljuk mindazok figyelmébe, akik már régóta azon tűnődnek, hogy lehetne keresztény értékekkel a mai értékevesztett fiatalokat elérni. Nagy missziós lehetőség, mert a program sok fiatalt elér.

Bővebb információ az egyesület honlapján található: www.korneliusz.hu

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

AZ ISTENBEN BÖLCS FÉRFI – MEGHÍVÓ FÉRFI HÉTVÉGÉRE MOSONMAGYARÓVÁRRA

„A bölcs férfi erős, és a tudós ember nagy erejű.” (Péld 24,5) – Április utolsó ...