2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

KONFI IMÁK


Ma délután ért véget az első országos Konfi Tábor, Sztupkai Kristóf, Pásztor Zsófi, Gyurkó Donát szervezésében. A hosszú hétvégén sokan vettek részt, ami visszaigazolta egy ilyen tábor létjogosultságát (a segítőkkel együtt kb. 60-an voltak Óbudán). A tábor végén többen kértek áldást a ma délelőtt meghozott döntéseikre az istentisztelet befejező részében. A táborból AJÁNDÉKKÉNT és ÜZENETKÉNT a mai istentiszteletre írt imákat adjuk tovább, melyeket a fiatalok, a tinik készítették, öt csoportban.

IMÁDSÁGOK KONFI TÁBOR 2011

1. csoport

Mennyei édes atyánk! Köszönjük ezt a tábort! Köszönjük a találkozás lehetőségét, a régi és új arcokat, barátságokat, a közösséget, hogy ilyen sokan vagyunk. Köszönjük a színes programokat, a kirándulást, a jó időt, hogy nem történt komolyabb baleset. Köszönjük a táplálékot és hogy lelkünkben is meggazdagodhattunk. Köszönjük, hogy azt tapasztalhattuk, hogy a mi Istenünk vagy. Kérünk, hogy amit itt kaptunk az bennünk maradhasson és most hogyha hazamegyünk a te áldásodat továbbra is érezhessük! Köszönjük! Ámen!

2. csoport

Köszönjük Istenünk, hogy megőriztél minket az ide felé vezető úton, hogy köztünk voltál, így nem történt semmi baleset. Köszönjük a jó kedvet, vidámságot, a régi ismerősökkel való beszélgetéseket, az új barátokat. Köszönjük, hogy jó csapatmunkát végezhettünk, hogy köztünk voltál szereteteddel. Köszönjük, hogy jó idő volt a kiránduláshoz, és hogy jól érezhettük magunkat együtt. Köszönjük, hogy ilyen sokan gyűlhettünk össze, hogy szereteteddel köztünk voltál. Hogy mindannyiunkat jól ismersz. Kérjük kísérj el minket haza, légy velünk a mindennapokban, hogy szeretetedet tovább adjuk a körülöttünk élőknek! Ámen!

3. csoport

Istenünk! Köszönjük szépen, hogy ma ennyien együtt lehetünk. Köszönjük, hogy eljöhettünk, hogy sokat tanulhattunk rólad, hogy sok embert megismertünk, és barátokat szereztünk. Kérünk téged, hogy még találkozhassunk és legyen ilyen tábor akár 2-3 hetes hosszúságban! Segíts, hogy megérthessük üzeneted! Segíts, hogy egyre jobban megismerjük magunkat, hogy ki tudjuk javítani hibáinkat! Szeretnénk a tieid lenni, hozzád tartozni! Ámen!

4. csoport

Köszönjük Urunk, hogy meghallgatsz minket! Szeretnénk megélni azt a pillanatot, amikor szülőként táborozunk együtt! Köszönöm a sok fantasztikus embert, a táborban eltöltött legjobb pillanatokat. Köszönöm a sok új ismerőst és ezt a három napot! Szeretnénk még több konfi tábort és köszönöm a közösséget, hogy nem kell egyedül harcolni. Köszönjük ezt a népes csapatot, a kiscsoportokat. Kérünk Atyánk, hogy erősíts meg bennünket az itt hozott döntéseinkben! Köszönjük a jó időt, napsütést, hálát adunk azért, hogy itt vagy! Ámen!

5. csoport

Köszönjük Uram, hogy találkozhattunk barátokkal, régiekkel és újakkal. Kérjük vigyázz ránk, és őrizz minket a hazafele vezető úton. És kérjük, hogy az újonnan kötött barátságok hosszú élettartamúak legyenek. Jézusért kérünk hallgass meg minket! Ámen!

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

AJÁNDÉKAINK SZERINT SZOLGÁLUNK – METODISTA INTÉZMÉNYVEZETŐI TALÁLKOZÓ

„Mert ahogyan egy testnek sok tagja van, de nem minden tagnak ugyanaz a feladata, úgy ...