2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

0073 – 2011-BEN IS!


Idén is kérjük, hogy segítse, támogassa egyházunk szolgálatát az adója 1-1%-os rendelkezésével. Köszönjük, ha felhívja rokonai, ismerősei, szomszédai, üzlettársai, munkatársai, barátai figyelmét is erre! Az egyházi 1% felajánlásával a gyermekek, fiatalok, a családosok és idősek, hátrányos helyzetűek és romák között végzett hitéleti és szociális egyházi munkát, szolgálatot valamint az evangélium terjesztését segíti.

Magyarországi Metodista Egyház technikai száma: 0073

Az alapítványi 1%-kal az egyházunk öregek otthonát segíti Márta Mária Alapítvány adószáma: 19231945-1-17

Ki rendelkezhet?

Bárki, aki szja-bevallást vagy egyszerűsített bevallást ad, illetve munkáltatói adómegállapítás útján teljesíti kötelezettségét, jogosult az adójának kétszer 1%-áról rendelkezni. Egyház részére még abban az esetben is érdemes rendelkezni, ha a magánszemély fizetendő adója 0 forint (pl: kiskeresetűek, nyugdíjasok, ösztöndíjasok, stb.).

Az egyházak & az egy százalékon túli & állami finanszírozása a rendelkező magánszemélyek száma (és nem a felajánlott összeg nagysága) alapján történik, így a 0 Ft-ról történő rendelkezés is növeli az egyház részére juttatott állami támogatás részarányát.

A rendelkező nyilatkozatok benyújtási határideje minden adó-megállapítási mód esetén május 20-a.

Köszönjük támogatását!

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

AZ ISTENBEN BÖLCS FÉRFI – MEGHÍVÓ FÉRFI HÉTVÉGÉRE MOSONMAGYARÓVÁRRA

„A bölcs férfi erős, és a tudós ember nagy erejű.” (Péld 24,5) – Április utolsó ...