2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

EGYHÁZI BELSŐ PÁLYÁZAT 2011

A Magyarországi Metodista Egyház Szuperintendensi Hivatala pályázatot ír ki az egyház keretein belül 2011-ben zajló programokra. A pályázat célja: Az egyházi költségvetésben megjelölt keret elosztása a különböző rendezvények között, valamint a különböző családokat vagy rétegeket támogató programok rendezésére való bátorítás.

Pályázatot nyújthatnak be: konferenciai bizottságok, gyülekezetek, lelkészek, gyülekezeti tagok. A pályázati adatlapot egy példányban kell a MME Szuperintendensi Hivatalába (1032 Budapest, Kiscelli u. 73.) 2011. március 3-ig eljuttatni. A beadási határidő után beérkező pályázatokkal érdemben nem tudunk foglalkozni. Elbírálás: A pályázatok elbírálását az Egyháztanács végzi.

Elszámolás:

A pályázó köteles a program lebonyolítását követő 30 napon belül elkészíteni a program teljes elszámolását, amelyet egy példányban köteles megküldeni a MME Szuperintendensi Hivatalába. Az elszámoláshoz a kiadást igazoló számlák, alapbizonylatok fénymásolata csatolandó.

A pályázati összeg kiutalásának feltétele, hogy a program teljes elszámolása az érvényes számviteli szabályok szerint az egyház körzeti könyvelési rendszerébe belekerüljön. A pályázatban leírt programok, létszám, költségek csökkenése esetén a pályázott összeg arányos része vehető figyelembe.

Kifizetés:

A Szuperintendensi Iroda köteles az elszámolást 15 napon belül leellenőrizni, – az esetleges hibák kijavítására megkérni az elszámolót, – szabályosság esetén az Egyháztanács által jóváhagyott pályázati összeg illetve létszámarányos részösszeg kifizetésről rendelkezni.

Budapest, 2011. január 14.

Csernák István
szuperintendens

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

BÚCSÚ RAFFAEL ISTVÁNTÓL

Szomorú szívvel adunk hírt róla, hogy Nagyszombat délutánján, március 30-án, az Úr magához szólította értékes ...