2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

AZ IFI KÖZÖSSÉGEK ÜNNEPE!

Az óbudai ifjúsági csoport 2008. november 15-én megrendezi a metodista ifi csoportok országos találkozóját, a MIX (Metodista Ifjúsági Közösségek Szövetsége) vándorcsendesnapot. A találkozó célja, hogy – megújítva a MIX napok hagyományát – az évnek egy napján együtt ünnepeljünk az ifjúsági közösségekkel. Célunk, hogy megerősítsük, bátorítsuk, nyitottabbá tegyük az ifi csoportokat! Hisszük, hogy ez a találkozó fejlődésünknek, növekedésünknek jó eszköze lehet! A nap tehát kifejezetten az ifi közösségeknek szól. A találkozó idei címe: A legkisebb is számít! Bátorítás a közösségvállalásra. Előadó: Szuhánszky István

AZ IFI CSOPORTOKAT VÁRJUK!
Így hívjuk és várjuk minden körzet ifi csoportját erre a napra! Hangsúlyozottan kérjük tehát, hogy amennyiben lehetséges, Budakesziről, Pestről, Dombóvárról, Kaposvárról, Pécsről, Szekszárdról, Szolnokról, Szegedről, Miskolcról és Nyíregyházáról (illetve ezen városok körzetéből), ne csak egy-egy személy képviselje a csoportot, hanem az egész közösség jöjjön el! Hisszük ez a nap az egész csoportnak képes lesz új lendületet, erőt adni!


JÓTANÁCS!
Javasoljuk, hogy a napon való részvételre próbáljatok meg anyagi támogatást kérni az útiköltséghez gyülekezetetek elöljáróságától – amennyiben csak ez jelentene akadályt a részvételben! A nap részvételi díja várhatóan 600 Ft körül lesz, csak az ebédet kell kifizetni!


MIKOR TALÁLKOZUNK?
Úgy gondoljuk időben szólunk: a MIX vándorcsendesnapra éppen egy hónap múlva kerül sor, 2008. NOVEMBER 15-én, szombaton! A regisztráció szombat délelőtt 9.30 és 10.00 között lesz, eddigre kellene felérni. A várható befejezés: 17.00 Részletes programot és meghívót egyébként rövidesen küldünk!


MIT HOZZATOK?
Először is tehát: gyertek minél többen, tegyétek szabaddá magatokat erre a szombatra! Hozhattok barátot, ismerőst, érdeklődőt: talán éppen ez a nap segít majd abban, hogy egy-egy ember aktívabban be merjen kapcsolódni, esetleg elkötelezze magát. Két dolgot mindenképpen próbáljatok meg hozni:


1. Egy A/3-as lapra minden ifi közösség készítsen egy „portrét” önmagáról (kik vagytok, mit csináltok, múlt-jelen-jövő, tervek, álmok, stb.). A készítés technikája természetesen szabadon választható (fotók, rajt, ragasztás, kivágás, stb.).


2. Egy kb. 5 perces kiállásra kérünk minden csoportot: mutatkozzatok be, mondjátok el kik vagytok, mik az örömeitek, nehézségeitek, álmotok (javasoljuk esetleg a ppt készítését). Továbbá valamit „adjatok” a nagy közösségnek (egy kedvenc dal, egy jelenet, stb.)


KIK A SZERVEZŐK?
A szervező csoport idén az óbudai ifi. Alkalmainkon szeptember óta 12-14-en vagyunk együtt. A szervezési feladatokat már felosztottuk egymás között, már két hete foglalkozunk az őszi találkozó szervezésével.


MIÉRT PONT „VÁNDORCSENDESNAP” ?
Terv szerint minden évben más ifi szervezheti meg az őszi ifik találkozóját. Ezt azért tartjuk fontosnak, mert úgy gondoljuk, hogy egy-egy ilyen alkalom megszervezése is az ifi közösség építéséhez járul hozzá!


TEHÁT: TALÁLKOZZUNK NOVEMBER 15-ÉN!
A meghívók, a részletes programmal rövidesen érkeznek. Számítsatok a személyes megkeresésre is! Sokat segítetek vele, ha esetleg előre tudjátok jelezni a részvételi létszámotokat! Emellett külön kérjük, hogy naponta emlékezzetek meg imádságban Isten előtt erről a találkozóról! Hisszük, hogy különösen sok áldást kaphatunk ezen! Imádkozzatok velünk együtt ezért!


Kérdéseiteket tegyétek fel az ifinek címezve: metodistaifi@ yahoogroups. com


Üdvözlő szeretettel az óbudai ifi nevében:


Khaled Laci ifivezető


Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

KÖZGYŰLÉST TARTOTT A KERESZTÉNY-ZSIDÓ TANÁCS

Május 22-én tartotta éves közgyűlését a Keresztény-Zsidó Tanács. Dr. Székely János püspök meghívására a KZsT ...