2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

ELÖLJÁRÓK KONFERENCIÁJA 2008

Az elmúlt évek, évtizedek szép hagyományát ápolva, szeretettel hívunk benneteket, lelkészeket, elöljárókat, munkatársakat a piliscsabai elöljárók konferenciájára. Az évi jeligénk lesz együttlétünk igei alapja. Jn 1,14: „Az Ige testté lett, és közöttünk lakott!” Ennek az igének a keretében szeretnénk a bibliatanulmányokat és a hozzájuk kapcsolódó kiscsoportos beszélgetéseket megszervezni.

A konferencia helyszíne ebben az évben is a Béthel Missziói Otthon, 2081 Piliscsaba, Széchenyi u. 8-12. Tel: 26/375 218. Vezető: Varga Gábor.

A konferencia kezdete: 2008. február 20. szerda 11.00 óra, befejezése: 2008. február 23. szombat, 12.00 óra (ebéd).

A bibliatanulmányok textusait az évi jeligénk igei kontextusa alapján állítottuk össze. A bibliatanulmány után kiscsoportos beszélgetést (bibliakört) tartunk.

Ebben az évben főelőadónk Heinrich Bolleter nyugdíjas püspökünk lesz. Az előadásait „Az idős ember az egyházban és a társadalomban” címmel fogalmazta meg. Püspökünk fontosnak tartja, hogy a mai egyházban, a gyülekezetek életében újragondoljuk az idős emberek szerepét és szolgálatát.

A másik témánk a Biblia Évéhez kapcsolódik. Dr. Balla Péter a Károli Gáspár egyetem professzora tart előadást a Bibliáról. A harmadik előadás (beszélgetés) a missziói bizottság kezdeményezése alapján a körzeteink missziós küldetésének jegyében történik. (Hecker Róbert)


Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

AJÁNDÉKAINK SZERINT SZOLGÁLUNK – METODISTA INTÉZMÉNYVEZETŐI TALÁLKOZÓ

„Mert ahogyan egy testnek sok tagja van, de nem minden tagnak ugyanaz a feladata, úgy ...